![]() |
Jakie zabawki dla dziewczynki - Wersja do druku +- Przestrzeń ludzi otwartych na nowe (http://pistonki.pl) +-- Dział: To co nam najbliższe (/dzial-to-co-nam-najblizsze) +--- Dział: Dzieci (/dzial-dzieci) +--- Wątek: Jakie zabawki dla dziewczynki (/w-jakie-zabawki-dla-dziewczynki) |
Jakie zabawki dla dziewczynki - Zolina - 12-07-2015 02:12 PM Chcę kupić siostrzenicy coś fajnego do zabawy. Ostatnio widziałam na wystawie coś takiego: Play Doh wieża słodkości. Czy któraś z was ma doświadczenie z tą zabawką? Słyszałam, że zabawa polega na tym, że z ciastoliny się wyrabia ciasteczka, a później można je jakoś układać? Jakie zabawki dla dziewczynki - Rasowa - 12-07-2015 05:08 PM Tak, w zestawie jest specjalna patera, taka piętrowa i dziecko może zrobić wieżę z kolorowych słodyczy ![]() Jakie zabawki dla dziewczynki - Goran - 12-07-2015 05:56 PM Ja to za bardzo nic nie polecę, bo mój syn się bawi zabawkami Nerf Hasbro (wyrzutnie, rakiety…) Chodzi po domu i strzela do nas piankowymi strzałkami ![]() Jakie zabawki dla dziewczynki - Zolina - 12-07-2015 08:49 PM Jeszcze myślałam o nosidełku, ale to chyba bardziej prezent dla rodzica niż dla dziecka… Zresztą nawet nie wiem, czy ta siostrzenica nie jest już za duża na to. Ale naprawdę bardzo ładne są niektóre z tych nosidełek. Słyszałam od koleżanki, że wygodne i że nie obcierają. No nic, dzięki za rady, a ja się jeszcze zastanowię ![]() |