Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nike hypervenom opinie o tym modelu.

04-25-2019, 05:19 PM
Post: #1
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Chciałbym zapytać wszyztkich tych, którzy mieli już okazję korzystać z modelu piłkarskiego Hypervenom o wrażenie z ich używania. Czy warto zainwestować w ten model obuwia?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-25-2019, 07:51 PM
Post: #2
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Jeśli chodzi o wygodę korzystania z tych butów to daje 10 na 10. Jeszcze nigdy nie miałem okazji grać w tak wygodnych butach. Jestem w wieku młodzika i jak do tej pory nie miałem jeszcze nigdy takiej kontroli nad piłką, jaką mam teraz. To nie tylko zasługa mojegeo talentu Smile))
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-25-2019, 09:19 PM
Post: #3
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Hehe, ja już jestem w juniorach i też wiem, jak ciężko dobrać dobre buty do zawodnika. Każdy gra troche inaczej i inaczej się porusza przecież.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-25-2019, 10:43 PM
Post: #4
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Dokładnie tak jak piszesz. Ale ja korzystam już od dawna korzystam z nike hypervenom opinie mam już od samego początku wyrobioną i to bardzo pozytywną. Same buty kupiłem na https://ctxsport.com/produkt/b-jr-hyperv...de-iii-fg/ gdzie model jest dość szeroko opisany.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-26-2019, 01:16 AM
Post: #5
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Takie samo to wygląda w przypadku opinii o Adidas Tubular, czyli o butach, które idealnie nadają się do bieganie. Z resztą to linia z 1993 roku jest inspiracją do obecnego modelu, który zaskakuje swoim wyglądem i techniką wykonania. Z pozytywnymi opiniami o Adidas Tubular zgadzają się wszyscy Ci, którzy mieli już okazję ich używać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-26-2019, 01:34 AM
Post: #6
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Wielu moich znajomych biega włąśnie w tych butach. Kojarze akurat, bo mają taką charakterystyczną skarpetę, która jest częścią tych butów. W butach piłkarskich też takie robią.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-26-2019, 03:34 AM
Post: #7
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
Jest spory wybór tych butów pod względem kolorów, są i wersje dla pań, jak i dla panów...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-26-2019, 03:59 AM
Post: #8
Nike hypervenom opinie o tym modelu.
No w końcu wszyscy kochają ostatnie bieganie to nie ma się co dziwić, że producent dba o te osoby.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Pistonki.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS